Кастинг за модели

Кастинг за модели

Кастинг за модели

Ние провеждаме професионални фотосесии с начинаещи и напреднали модели. Кастингът е в София, в нашето фото студио . Тематиката на фотосесията се определя предварително заедно с модела. Заснемането е напълно безплатно, при условие, че дадеш писменото си съгласие да използваме получените снимки комерсиално. Ние търсим модели без ограничение по пол, възраст, височина или тегло.

Какво получаваш ти?

След вълнуващ снимачен ден в приятна обстановка, ти ще се сдобиеш безплатно с минимум 50 подбрани снимки, които можеш да ползваш за лична употреба (за портфолио, но не и с комерсиални цели като да ги продаваш). Ако си начинаещ/бъдещ модел, можеш да се представиш в модни агенции с голям успех с нашите снимки. Ако си с опит – предлагаме фотосесии срещу заплащане.

Какво получаваме ние?

Правото да използваме снимките от фотосесията с комерсиални цели чрез микросток фото агенции като iStock Photo.

Защо да избереш нас?

Защото сме:

 • професионалисти, които имат над 7 години опит
 • приятни хора, с които снимачният процес върви леко и без напрежение
 • умеем да предразполагаме начинаещи модели
 • винаги се съобразяваме с желанията на модела

Как да кандидатствам?

Толкова е лесно! Трябва да изпратиш 3 свои снимки с кратък текст, в който да ни разкажеш малко за теб, и ние ще се свържем с теб. Но първо се увери, че си наясно с условията за кандидатстване и изискванията за изпратените 3 снимки.

Условия за кандидатстване

 • трябва да си навършил/а 18 години или да дойдеш с родител, който да даде писменото си съгласие за провеждане на фотосесия
 • не е необходимо да си слаба и руса, ако си от женски пол/висок и мускулест, ако си от мъжки пол – приветстваме естествената човешка красота, която всеки от нас носи
 • не е необходимо да си млад/а – с радост провеждаме фотосесии с възрастни хора
 • необходимо е да дадеш писменото си съгласие за използването на снимките с теб, като подпишеш model release (какво е това?)

Изисквания за изпратените снимки

Трябва да изпратиш три снимки – една снимка близък план на твоето лице, една снимка близък план на твоето лице в профил и една снимка в цял ръст.

1. Снимка в лице, близък план

Усмихни се! Трябва да видим твоята 24-каратова естествена усмивка – без нея не можем да те оценим. Не прекалявай с грима – колкото по-естествен, толкова по-добре. А най-добре – без грим!

2. Снимки в лице, близък план в профил

Трябва да видим лицето ти от всички страни. Не слагай никакви разкрасителни аксесоари – без шапка, слънчеви очила, обеци. Искаме да те видим естествен/а!

3. Снимка в цял ръст

Не държим да си по бански или бельо, но е добре дрехите да не прикриват тялото ти. Как ще си облечен/а – спортно, елегантно – това няма значение за нас, стига да си в цял ръст, изправен/а в естествена поза.

Това е всичко! Ако още нямаш тези снимки – помоли приятел да те заснеме. Не е необходимо да са заснети с професионален фотоапарат и в студио. А ако вече имаш такива – време е да се свържеш с нас! Кандидатствай сега!

Един коментар към Кастинг за модели

 • Marian  каза:

  Бих искал ако има как да се запиша и естествено да бъда приет като модел понеже това ми е може би мечтата…Всичко зависи от вашето мнение дали тя ще бъде осъществена :* и ви Благодаря за възможността .

Напиши отговор