Кои сме ние?

Ние сме Иван и Моника Матееви.

Иван и Моника Матееви

Иван и Моника Матееви – семейство фотографи

От 2006 година се занимаваме с микросток фотография ексклузивно за www.istockphoto.com. Започнахме със снимки на коктейли в домашна обстановка, но постепенно се развихме – сдобихме се с по-добра техника и фото студио с осветителни тела, развихме своите фотографски умения и опит в обработката на изображения след фотосесия. Снимаме и до днес напитки, храна, модели и репортажни снимки от нашите пътувания в чужбина. Предлагаме като услуги продуктова фотография, сканиране на диапозитиви и негативи и обработка на снимки.

Може да разгледаш най-известните ни снимки от нашия профил в iStock Photo.

За последните 8 години постигнахме успехи в микросток фотографията – разполагаме с над 22 000 качени снимки, регистрирали над 75 000 продажби.

От 2008 година Иван е поканен да работи като инспектор за iStock Photo.

От 2010 година ние сме собственици и на един от най-популярните кулинарни сайтове в България, който се гордее с професионално заснетите си ястия – 1001 Рецепти.

4 коментари към Кои сме ние?

 • Olga i Savina  каза:

  Zdraveite, kude se namira studioto Vi?
  Blagdarya

 • Marian  каза:

  Здравейте първо и бих искал ако може дами разгледате профила понеже предполагам че имате Facebook и ако мислите че имам шанс за поне едно пробване за модел ще съм ви много благодарен ако има и отговор :3 понеже това ми е мечтата ето и профила ми естествено :)https://www.facebook.com/marian.dimitrov.54

 • Моника Матеева  каза:

  Здравей, Мариян,

  Временно не се занимаваме с кастинги поради лични ангажименти. Ще се свържем с теб, когато възобновим дейността. Благодаря, че се свърза с нас!

Напиши отговор