Сканиране на снимки

Какво предлагаме?

Дигитализиране на снимки

Дигитализиране на снимки

Ако разполагаш със стари снимки, които имаш единствено на хартиен носител, но искаш да ги имаш и в дигитален вариант на своя компютър или просто искаш да си извадиш нови копия, ние имаме решение! Предлагаме сканиране и дигитализиране на снимки с високо качество на изображението на достъпни цени.

Дигитализирането на снимките се извършва с резолюция 4000 dpi, след което резултатът се обработва до изображение с размер 5 мегапиксела.

Можем да включим и обработка на снимките, цената на която е отделна от тази за сканиранетои зависи много от състоянието на оригиналите. Не се притеснявай дори да имаш измачкани, накъсани или надраскани снимки – магията на обработката на снимки е все по-могъща и ще се изумиш от резултатите! За повече информация и примери, погледни нашата услуга обработка на снимки.

Получените резултати се записват на DVD и от тях могат да се извадят повторни копия с размер до А3, които можеш да използваш в колажи, фото албуми и разнообразни принтове. Или просто да съхраниш най-скъпите си спомени за по-дълго време.

Как става това?

 • Първо трябва да се свържеш с нас и да уточним как да ни изпратиш снимките, които искаш да дигитализираме. Намираме се в София, но приемаме поръчки от цяла България: можеш да ни изпратиш снимките чрез куриер по твой избор. Ако си в София, може да ни ги донесеш в нашето фото студио.
 • За 3 работни дни ние извършваме работата по сканирането и дигитализирането на твоите снимки. При извънредна натовареност или голяма поръчка срокът подлежи на промяна от наша страна.
 • Ние ти предаваме оригиналните снимки заедно с DVD, съдържащо дигитализираните копия, след заплащане на услугата. Виж начини на плащане по-долу.
  За повече информация – свържи се с нас.

Телефон за връзка 0889 51 40 20.

Цени

 • цена за сканиране и дигитализиране на снимки: 0,50 лв/бр
 • отстъпки: цена за над 200 бр: 0,45 лв/бр
 • цени за обработка на вече дигитализирани кадри – виж страницата за услугата обработка на снимки.

Начини на плащане

Предлагаме следните начини за заплащане:

 • на място в нашето фото студио
 • по банков път
 • чрез e-pay
 • с наложен платеж

Заплащането на цената за сканиране на снимки на хартиен носител се извършва при получаване на DVD с резултатите. Ако си от София, най-лесно е това да се случи на място в нашето студио. Ако ли не, има варианти за превод по банков път, заплащане чрез системата e-pay, която работи с микросметки, дебитни и кредитни карти. Вариант е и наложен платеж към обратната пратка до теб с оригиналните хартиени снимки и записаните файлове на дигитален носител.

Ако решиш да заплатиш услугата по банков път или чрез e-pay, свържи се с нас, за да ти изпратим нашите данни.

Предлагаме и дигитализиране на диапозитиви, негативи и филмови ленти, както и прехвърляне на записи от VHS видео касети върху DVD диск.

Ако имаш още въпроси, ще се радваме да ти отговорим. Свържи се с нас още сега!

Телефон за връзка 0889 51 40 20.

Напиши отговор